De resultaten worden grafisch weergegeven of als data in tabellen. Men kan automatische pfd rapportages laten genereren en automatisch laten versturen

Analysis & diagnostics

Deze rapportages kunnen automatisch worden verstuurd naar een willekeurig e-mail adres in PDF  en Exel format. Men hoeft dus niet meer naar de meetplaatsen toe om de data te verzamelen. Drempelwaarden kunnen worden ingesteld, waarboven automatisch een alarm wordt verzonden via SMS of e-mail. Alle gemeten waarden kunnen verder eenvoudig worden bewerkt via bijvoorbeeld Excel. Van elke meetwaarde is de trace beschikbaar als functie van snelheid of versnelling. In één oogopslag ziet u de toetsingswaarden.

Push data systeem
Aangezien wij werken met een zogenaamd Push data systeem hoeft u bij het uitlezen van de data zelf geen software te installeren. Het geeft tevens de mogelijkheid om zelf automatisch rapporten te laten genereren en zelfs de data automatisch op een kaart te laten plotten. Via het ingebouwde GPS systeem worden uw meetpunten direct via Google Earth zichtbaar als u inlogt op onze server. Wij verzorgen automatisch de back-ups en bewaren de data standaard 1 jaar.

Hieronder een impressie van het dashboard.

Impressie Dashboard Trillingsmetingen AuroVibe